Ciasto kukurydziane do góry nogami trwa 50 minut od początku do końca. Ten deser ma 597 kalorii, 8G białka, oraz 31g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 6 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to raczej tanie przepis dla fanów Południowego jedzenia. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, masło, mąkę kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 34%, to danie nie jest tak spektakularne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Chleb Kukurydziany Salsa Do Góry Nogami, Kiełbasa i pieprz do góry nogami chleb kukurydziany, oraz Kiełbasa i pieprz do góry nogami chleb kukurydziany.
W dużej misce wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą, śmietanę, jajka, masło, brązowy cukier, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Brązowy Cukier
Krem Ciężki
Mąka Kukurydziana
Masło
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Na żeliwnej patelni na średnim ogniu dodaj cukier i masło i pozwól się stopić. Po stopieniu zdejmij z ognia i dodaj pozostałe składniki. Pamiętaj, aby wiśnie Maraschino układać równomiernie w całym tekście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie Maraschino
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Wlej ciasto i wygładź wierzch szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
7
Piec 25 minut, aż chleb kukurydziany będzie złoty, a wykałaczka wyjdzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Kukurydziany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
8
Podawać: umieść półmisek na patelni i odwróć ciasto. Powinien się łatwo wysuwać. Pokrój w ćwiartki i podawaj na ciepło z bitą śmietaną.
Ciasto naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.