Ciasto krabowe Barta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz grudki krabów, olej, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Bart ' s Ultimate BLT, Bad Bart ' s Black Jambalaya, oraz Zupa z Czarnej Fasoli Barta dla dwojga.
Instrukcje
1
Wymieszać ser śmietankowy, 1/4 szklanki majonezu, jajka i sok z limonki w średniej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Wafli Czekoladowych
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Dodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Dodać mięso krabowe, okruchy krakersów, paprykę i cebulę; dobrze wymieszać. Kształt na 16 pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
Crabmeat
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Masło i olej gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż masło się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Dodać paszteciki krabowe; gotować od 4 do 5 min. z każdej strony lub aż do jędrnego i złotobrązowego po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
5
Wymieszać musztardę i pozostały majonez aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Laguna Winery Russian River Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.