Ciasto Kokosowo-Orzechowe
Ciasto kokosowo-orzechowe wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 479 kalorii, 5G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 22 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, kokos, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Ciasto Kokosowo-Orzechowe, Ciasto Kokosowo-Orzechowe Blender, oraz Ciasto Owsiane Kokosowo-Orzechowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni). Tłuszcz i mąka dwie okrągłe Patelnie 8 cali lub jedna patelnia 9 x 13 cali.
W dużej misce, wymieszać ciasto wymieszać z wodą, jajka i olej. Ubić mikserem elektrycznym ze średnią prędkością przez 4 minuty. Wymieszać w 2 szklanki kokosa i orzechów.
Wlać do przygotowanych patelni.
Piec przez 35 minut, lub do czasu zakończenia. Całkowicie fajne.
Roztopić 2 łyżki masła lub margaryny na patelni.
Dodać 2 szklanki kokosa i stale mieszać na małym ogniu, aż złoty kolor będzie brązowy.
Rozprowadzić tosty Kokosowe na chłonnym ręczniku papierowym do ostygnięcia.
Śmietana 2 łyżki masła lub margaryny z zmiękczonym twarogiem.
Dodaj mleko i cukier na przemian, dobrze ubijając.
Dodać wanilię i wymieszać w 1 3/4 szklanki prażonego kokosa. Ciasto obłożyć lodem i posypać pozostałym kokosem.