Ciasto Kokosowe Z Białej Czekolady
Biała czekolada ciasto kokosowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 474 kalorie, 4G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 352 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, mleko kokosowe, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czerwony, biały i niebieski (mus z białej czekolady, jagodowy Gelee, kokosowa Dacquiose z ciasteczkiem z orzechów laskowych), Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Ciasto Kokosowe Bez Gotowania.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj 9-calowe naczynie szklane z głębokim naczyniem.
Wymieszać cukier, skrobię kukurydzianą i sól razem w 2-ćwiartkowym, ciężkim rondlu.
Ubij w 1 szklance śmietany i ½ szklanki mleka kokosowego.
Żółtka ubijać pojedynczo, aż będą gładkie.Ustawić rondel na średnim ogniu. Mieszaj lub ubijaj stale, upewniając się, że sięgasz do narożników patelni, ponieważ mieszanina gęstnieje i dochodzi do wrzenia – ten krok łatwiej jest zrobić trzepaczką niż łyżką, więc używam obu narzędzi.
Wyjmij patelnię z ognia i bardzo dobrze ubijaj mieszaninę, a następnie Przywróć patelnię do ognia. Dusić mieszaninę, stale ubijając, przez 1 minutę.
Wyjmij krem z ognia i wymieszaj z białą czekoladą i wanilią. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści. Mieszanka będzie bardzo gęsta i lekko (bardzo!) oleisty wygląd.
Przenieść mieszaninę do dużej miski metalowej (użyłem miski miksera stojącego), naciśnij kawałek folii (użyłem pergaminu) na górze i przechowywać w lodówce, aż ostygnie.Gdy krem jest zimny, ubij go mikserem elektrycznym na dużej prędkości1 minutę, aż będzie gładki.
Dodaj pozostałą 1 szklankę ciężkiej śmietany i ubijaj na dużej prędkości, aż mieszanina będzie gęsta i puszysta jak bita śmietana. Wchodzisz w 1 filiżankę tosty Kokosowe.
Wlać do przygotowanej Skórki. W tym momencie możesz chcieć zrobić polewę z bitą śmietaną. Przepis Lory Brody nie miał, ale ubijałam 1 szklankę ciężkiej śmietany i dodałam trochę cukru i wanilii, a potem obsypałam brzegami.
Posypać góry z pozostałych 1/4 szklanki tosty Kokosowe. Ciasto przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do podania.* Do grzania kokosa w piekarniku, rozłóż go na płytkiej, obramowanej blasze do pieczenia i umieść w rozgrzanym piekarniku 350 stopni F na 10-15 minut, mieszając 1 do 2 razy. Zwykle tosty to aż niektóre z kokosa jest złoty, następnie wymieszać to wszystko razem.