Ciasto Kokosowe Czterowarstwowe

Ciasto Kokosowe Czterowarstwowe
Czterowarstwowe Ciasto kokosowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 563 kalorie, 6G białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, masło, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Kokosowe, Ciasto Kokosowe, oraz Ciasto Kokosowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pokonać pierwsze 6 składników na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż dobrze wymieszane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodaj ekstrakty, dobrze bijąc.
4
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z płatkami kokosowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Wlać ciasto do 4 smarowane i mąki 9-calowe okrągłe patelnie ciasto.
6
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjmij z patelni do stojaków z drutu i pozostaw do ostygnięcia 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
8
W międzyczasie zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Ułóż wiórki kokosowe w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Piec 8 do 10 minut lub do tosty, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Rozłóż nadzienie Kokosowe między warstwami, pozostawiając 1-calową granicę. Ubij śmietanę ubijając z dużą prędkością, aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając aż do uzyskania miękkich pików.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Rozprowadzić na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
13
Posypać tosty Kokosowe na wierzchu i bokach ciasta, naciskając delikatnie do przylegania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn