Ciasto Kawowo-Melasowe Shoofly

Ciasto Kawowo-Melasowe Shoofly
Przepis Kawa-Melasa ciasto Shoofly może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 499 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać złoty brązowy cukier, białko jaja, cukier i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Marynata Do Kawy I Melasy, Granat Melasa Ciasto Kawowe, oraz Kotlety Wieprzowe Marynowane Z Melasą Kawową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj mąkę, cukier i sól w procesorze 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
2
Dodać skrócenie i masło. Za pomocą włączania / wyłączania mieszaj, aż powstanie gruba Mączka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
3
Dodać 3 łyżki lodowatej wody; krótko zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Dodaj więcej wody z lodem, 1 łyżeczkę na raz i zmiksuj, używając zakrętów włączania / wyłączania, aż utworzą się wilgotne grudki. Zebrać ciasto razem; spłaszczyć na dysku. Owinąć w folię i schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
5
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 13-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Przenieś ciasto do szklanego naczynia o średnicy 9 cali. Trim zwis do 3/4 cala. Złożyć zwis pod i ozdobnie zaciskać krawędź. Przekłuj skórkę widelcem. Zamrozić 10 minut. Skórkę wyłożyć folią; wypełnić suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Piec ciasto, aż strony są ustawione, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Usunąć folię i fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Piec skorupę, aż zacznie kolor, naciskając z tyłu widelca, jeśli skorupa pęcherzyki, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć z piekarnika; umyć skórkę z odrobiną białka do uszczelnienia. Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Wymieszać mąkę i brązowy cukier w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać masło; pokroić tylnym widelcem, aż do wymieszania i równomiernego kształtu okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Połącz 1 szklankę gorącej wody i espresso w proszku w innej średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
5
Ubić w syropie kukurydzianym, melasie, wanilii, soli i cynamonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
CynamonCynamon
MelasaMelasa
WaniliaWanilia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Posyp mieszaninę okruchów gorącą skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Wlać mieszaninę melasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
8
Piec ciasto, aż do wypełnienia jest ustawiona w centrum, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przenieść ciasto do stojaka; całkowicie ostudzić.
10
Przesiej cukier puder na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
11
Pokroić w kliny i podawać z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn