Ciasto Kawowe Karmelowo-Jabłkowe
Ciasto karmelowo-jabłkowe może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę przypraw apple pie, jabłka, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Ciasto kawowe jabłkowo-karmelowe, Ciasto Kawowe Karmelowo-Jabłkowe, oraz Ciasto Kawowe Karmelowo-Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Do napełniania, w średniej misce, połączyć 4 uncje Serek i 1/4 szklanki Marzetti Old Fashioned Dip karmelowy i ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy.
Połącz jabłka, mieszankę przypraw i 2 łyżki wody w bezpiecznej kuchence mikrofalowej i kuchence mikrofalowej przez 3 minuty.
Odcedzić nadmiar wody i schłodzić.
Na ciasto, w dużej misce, połączyć biszkopt mix, pozostałe 4 uncje Serek i masło.
Używając dwóch widelców, mieszaj mieszaninę, aż będzie przypominać mączkę kukurydzianą.
Dodać mleko i wymieszać, aby uformować kulkę ciasta.
Wyłożyć ciasto na obsypaną mąką powierzchnię roboczą i zwinąć w prostokąt o wymiarach 9x12.
Ciasto przełożyć na blachę do pieczenia. Łyżka mieszanki ser śmietankowy do środka ciasta, umieścić schłodzone kawałki jabłka na górze, i przykryć wszystko z reserved 1/2 szklanki Marzetti Old Fashioned Dip karmelowy.
Aby utworzyć nakładające się paski, Wytnij dwanaście 2 1/2 cala długich pasków z każdej strony ciasta. Złożyć paski ciasta nad nadzieniem.
Piec 15 minut lub aż ciasto będzie złoty kolor. Całkowicie ostudzić i podawać. Resztki przykryć folią i przechowywać w lodówce.