Ciasto Jeżynowo-Cytrynowe Budyniowe

Ciasto Jeżynowo-Cytrynowe Budyniowe
Jeżyna - cytrynowy Pudding ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 280 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, białka jaj, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Spróbuj Ciasto Jeżynowo-Cytrynowe, Ciasto Jeżynowo-Cytrynowe Budyniowe, oraz Budyń z jeżyn, cytryny i Gingersnap dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Mąkę połączyć, 2/3 szklanki cukru granulowanego, sól, i gałka muszkatołowa w dużej misce; dodać maślankę, skórka, sok, margaryna,i żółtka jaj, mieszając trzepaczką do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Białka ubić z dużą prędkością miksera do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodaj 1/4 szklanki cukru granulowanego, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie wymieszać jedną czwartą mieszaniny białek jaj w mieszaninę maślanki; delikatnie złożyć pozostałą mieszaninę białek jaj. Złóż jeżyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
6
Wlać ciasto do 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Umieść w większej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do większej patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
8
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po dotknięciu lekko w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
9
Posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
10
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn