Ciasto Jeżynowe I
Blackberry Pie i jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. 1164 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz jeżyny, mąkę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Świeże Ciasto Z Jeżynami, Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, oraz Maślanka z jeżyn Panna Cottas z kompot z jeżyn.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Połączyć 3 1/2 szklanki jagód z cukrem i mąką. Łyżka mieszaniny do unbaked Pie powłoki.
Rozłóż pozostałe 1/2 szklanki jagód na słodzonych jagodach i przykryj górną skórką. Uszczelnij i zaciśnij krawędzie, a następnie wytnij otwory wentylacyjne w górnej skorupie, aby uniknąć pary.
Umyć górną skórkę z mlekiem i posypać 1/4 szklanki cukru.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 375 stopni F (190 stopni C) i piec przez dodatkowe 20 do 25 minut lub do momentu, gdy nadzienie będzie bąbelkowe, a skorupa będzie złotobrązowa. Cool on wire rack.