Ciasto Jagodowo-Wiśniowe

Ciasto Jagodowo-Wiśniowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz nadzienie z wiśni, wanilii, truskawek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Tom ' s Cheery Cherry Cherry berry Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 232°. zrobić ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowej szklanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
3
Piec 9 do 11 minut lub do jasnego złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W małej misce, beat twarogu, cukier, wanilia i skórki cytryny z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Rozprowadzić równomiernie w ostudzonej upieczonej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Ułóż truskawki na mieszance twarogu; naciśnij lekko. Nadzienie łyżką na truskawki. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem. W razie potrzeby udekoruj bitą śmietaną. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
TruskawkiTruskawki
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn