Ciasto Jagodowo-Wiśniowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz nadzienie z wiśni, wanilii, truskawek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Tom ' s Cheery Cherry Cherry berry Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. zrobić ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowej szklanej patelni.
Piec 9 do 11 minut lub do jasnego złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W małej misce, beat twarogu, cukier, wanilia i skórki cytryny z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i dobrze wymieszane.
Rozprowadzić równomiernie w ostudzonej upieczonej skorupie.
Ułóż truskawki na mieszance twarogu; naciśnij lekko. Nadzienie łyżką na truskawki. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem. W razie potrzeby udekoruj bitą śmietaną. Przechowywać w lodówce.