Ciasto Jagodowe Do Góry Nogami
Odwrócone ciasto jagodowe to bezmleczne deser. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pianki, olej canolan, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Berry Best Upside-Down Cake, Berry Upside Down Cake, oraz Trzy Jagodowe Ciasto Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dobrze nasmarowanym 13x9 w. patelnia do pieczenia, warstwy orzechy włoskie i jagody; posypać cukrem i żelatyną. W dużej misce, połączyć mix ciasto, jajka, woda i olej; pokonać na niskiej prędkości przez 30 sekund. Beat na nośniku przez 2 minuty. Złożyć pianki.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed odwróceniem na talerz. Przechowywać w lodówce resztki.