Ciasto Jabłkowo-Orzechowe
Need a deser wegetariański? Ciasto jabłkowo-orzechowe może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 572 kalorie, 8G białka, oraz 28g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz cukier, mąkę, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Orzechowo-Jabłkowe, Ciasto Jabłkowo-Orzechowe, oraz Ciasto Jabłkowo-Orzechowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło i mąka jeden 10 calowy garnek rur.
Masło ze śmietaną i cukrem.
Dodawać jajka po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Odstawić.
Mąkę, sól, sodę oczyszczoną, cynamon i gałkę muszkatołową przesiać.
Dodaj do mokrych składników i dobrze wymieszaj.
Wymieszać wanilią, orzechami włoskimi i jabłkami.
Dobrze wymieszać i wlać do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 1 godzinę lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Odstawić do ostygnięcia. Wsuń nóż wzdłuż zewnętrznych krawędzi, aby zwolnić dno miski rurki. Przesuń nóż wzdłuż dna miski rurki i dętki, aby uwolnić ciasto.