Ciasto Jabłkowe Bez Cukru
Ciasto jabłkowe bez cukru może być tylko deser szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 43 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, proszek do pieczenia, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 29%. Podobne przepisy to Mus Jabłkowy Bez Cukru, Ciasto Przyprawowe Bez Cukru, oraz Ciasto Bananowo-Orzechowe Bez Cukru.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj patelnię bochenkową 8x4 cala sprayem do gotowania.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową i sól przesiać. Odstawić.
Jajka ubić do jasnego i dodać cukier.
Dodać sos jabłkowy i waniliowy.
Dodać mieszaninę mąki i ubić, aż będzie gładka. Złożyć rodzynki.
Wlać ciasto do bochenka patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około godzinę, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.