Ciasto Imbirowo-Gruszkowe

Ciasto Imbirowo-Gruszkowe
Ciasto imbirowo-gruszkowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka konfitur morelowych, mleka, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ciasto Bourbon-Gruszka, Ginger Pear Turkey Burger z jogurtem gruszkowym, oraz SOS gruszkowy imbirowo-kardamonowy (i masło gruszkowe).

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść 1 skorupę pie w 9-calowym szklanym talerzu pie zgodnie z instrukcją na pudełku. Rozwiń inną skorupę na blacie lub desce do krojenia. Używając małego noża, wytnij twarz jack-o' - lantern na górną skórkę; przykryj luźno ręcznikiem lub woskowanym papierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Konfitury rozprowadzić na dnie skorupy w płytce ciasta; posypać okruchami ciastek. W dużej misce wymieszaj gruszki, piernik i brązowy cukier. Łyżka gruszki równomiernie na okruchy; posypać kawałkami masła. Pokrywa wierzchnią skorupą; brzegi uszczelnione i flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
PrzetworyPrzetwory
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Pokrycie krawędzi skorupy paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Piec 15 minut. Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Piec 40 do 45 minut dłużej lub aż bąbelki i top jest złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Wyjąć folię; schłodzić na stojaku chłodzącym około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Tymczasem, w małej misce, wymieszać składniki lukier. Delikatnie posmaruj lukier na ciepłym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Podawać na ciepło lub chłodno.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn