Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z gruszką do góry nogami. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 66 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, masło, jajko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami, Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami.
Instrukcje
Dodać polewę: obrać ze skórki, ćwiartkę i rdzeń gruszki. Wymieszać z sokiem z cytryny. W 9-calowej patelni, roztopić masło i cukier.
Dodać gruszki; gotować, aż końcówki wyglądają półprzezroczyste, o 8 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 177°. owinąć Na zewnątrz 6-lub 7-calowy springform patelni w folię; smar wewnątrz. Ułóż gruszki na patelni i wlej syrop na patelnię.
Przygotować ciasto: przesiać razem mąkę, imbir, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon, sól i goździki. Odstawić. W misce, ubić cukier i jajko, aż puszyste i gęste, o 4 protokół.
Wymieszać z melasą i roztopionym masłem.
Dodaj połowę suchych składników, kwaśną śmietanę, a następnie resztę suchych składników, aż będą gładkie. Zeskrobać ciasto na patelnię na schłodzonych gruszkach.
Piec 50 do 60 minut, aż będzie sprężysty.
Ostudzić przez 2 protokół, następnie odwrócić talerz na górze patelni i flip unmold.