Ciasto Dżem Jeżyn
Jeżyna dżem ciasto może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 1,23 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 589 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, pekan, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Dżem Wiśniowy, Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy, oraz Dżem z bekonu i Whiskey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem maślankę i sodę oczyszczoną.
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier granulowany, ubijając aż będzie lekki i puszysty i zatrzymując się, aby w razie potrzeby zeskrobać miskę.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Beat in vanilla.
W dużej misce wymieszać mąkę i kolejne 4 składniki; stopniowo dodawać do mieszanki masła na przemian z mieszanką maślaną, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu, zatrzymując się, aby skrobać miskę w razie potrzeby.
Dodaj konfitury i ubijaj z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać z orzechami pekan. Łyżka ciasto do nasmarowanej i mąki 10-calowej patelni rurki.
Piec w 350 przez 1 godzinę i 5 minut do 1 godziny i 10 minut lub aż długi drewniany pick wstawiony w środku wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu i całkowicie schłodzić (około 2 godzin). Przed podaniem, w razie potrzeby, obsypać ciasto cukrem pudrem.