Ciasto dyniowe II
Ciasto dyniowe II to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sodę oczyszczoną, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Pumpkin Praline patelnia ciasto + Jak zrobić domowe Puree z dyni, Miękkie wegańskie ciasto z dyni z dyni Spice lukier maślany, oraz Podwójne Ciasto Czekoladowe Z Dyni Z Dyni Spice Buttercream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Tłuszcz i mąka 10-calowa patelnia rurowa. Mąkę, sodę, proszek do pieczenia, cynamon i sól przesiać. Odstawić.
W dużej misce, połączyć olej i cukier.
Dodać jajka po kolei i dobrze wymieszać.
Dodać mieszaninę mąki i ubić, aż będzie gładka.
Dodać orzechy i dynię i zmiksować na gładką masę.
Wlać ciasto do nasmarowanej 10-calowej patelni z rurką.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 1 godzinę lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni przez 10 minut, następnie włączyć do stojaka drucianego i zakończyć chłodzenie. Przed podaniem pył z cukrem cukierniczym.