Ciasto dyniowe II

Ciasto dyniowe II
Ciasto dyniowe II to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sodę oczyszczoną, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Pumpkin Praline patelnia ciasto + Jak zrobić domowe Puree z dyni, Miękkie wegańskie ciasto z dyni z dyni Spice lukier maślany, oraz Podwójne Ciasto Czekoladowe Z Dyni Z Dyni Spice Buttercream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Tłuszcz i mąka 10-calowa patelnia rurowa. Mąkę, sodę, proszek do pieczenia, cynamon i sól przesiać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, połączyć olej i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać jajka po kolei i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Dodać mieszaninę mąki i ubić, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Dodać orzechy i dynię i zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
OrzechyOrzechy
6
Wlać ciasto do nasmarowanej 10-calowej patelni z rurką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 1 godzinę lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni przez 10 minut, następnie włączyć do stojaka drucianego i zakończyć chłodzenie. Przed podaniem pył z cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn