Ciasto Dyniowe Bez Cukru I
Ciasto dyniowe bez cukru i jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mielone goździki, mleko, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić jajko, substytut cukru i przyprawy, aż będzie puszyste.
Dodać mleko i dynię; dobrze wymieszać.
Wlać do nieprzygotowanej 8-calowej skorupki ciasta.
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 30 minut lub aż włożony nóż wyjdzie czysty.