Ciasto Dyniowe

Ciasto Dyniowe
Ciasto dyniowe wymaga ok. 3 godziny i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, sól koszerną, żółtko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
1
Połączyć gingersnaps, brązowy cukier i imbir w misce robota kuchennego. Proces, aż ciasteczka są drobne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Skropić masło do mieszaniny okruchów. Puls 8 do 10 razy, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
3
Naciśnij mieszankę gingersnap na dole, po bokach i tuż nad wargą 9-calowego naczynia szklanego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
4
Umieścić na pół blachy patelni i piec skorupę przez 10 do 12 protokół. Ostudzić skórkę co najmniej 10 minut przed nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Do nadzienia: doprowadzić puree z dyni na wolnym ogniu na średnim ogniu w rondlu 2-quart. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodaj pół na pół, gałkę muszkatołową i sól. Wymieszać i powrócić mieszaninę na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Wyjąć mieszaninę dyni z ognia i ostudzić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
8
Ubij brązowy cukier, jajka i żółtko, aż będzie gładkie w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
(Keebler)(Keebler)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Dodać mieszaninę dyni i ubijać aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Wlać przygotowane nadzienie do ciepłej skorupy ciasta i piec na tej samej pół blachy patelni, aż środek lekko poruszy, ale boki nadzienia są ustawione, 45 do 50 minut. Schłodzić na stojaku chłodzącym przez co najmniej 2 do 3 godzin przed krojeniem. Ciasto można przygotować i schłodzić do 2 dni wcześniej. Ciasto najlepiej jest dzień po zrobieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
W przypadku mini-ciast: równomiernie podzielić mieszaninę skorupy między 5 (5-calowymi) puszkami i piec na pół arkusza patelni przez 5 minut. Schłodzić przez 10 minut przed równomiernym podzieleniem nadzienia między Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Piec, aż środek lekko żongluje, ale boki nadzienia są ustawione, 25 minut. Schłodzić na stojaku chłodzącym przez 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
13
Na wierzch każdego ciasta rozprowadzić 1 łyżeczkę jasnobrązowego cukru. Roztopić cukier za pomocą palnika, aby utworzyć chrupiącą górę. Schłodzić przez 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
14
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
15
Pokrój mały kawałek skóry z jednej strony dyni, aby po ułożeniu na boku Dynia leżała płasko bez toczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
16
Usunąć łodygę i podzielić dynię na pół od góry do dołu, za pomocą dużego tasaka i młotka. Wyjmij nasiona i błonnik dużą metalową łyżką lub miarką do lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
CleaverCleaver
17
W razie potrzeby przeciąć włókna nożycami kuchennymi. Zarezerwuj nasiona do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
18
Posyp miąższ koszerną solą i połóż połówki, miąższ bokiem w dół, na wyłożonej pergaminem pół arkusza patelni. Piecz, aż nóż do parowania można łatwo włożyć i usunąć z dyni, 30 do 45 minut. Przetestuj w kilku miejscach, aby zapewnić doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
19
Wyjąć pół blachy do regału chłodzącego i ostudzić dynię przez 1 godzinę. Za pomocą dużej łyżki Usuń pieczony miąższ dyni ze skóry do miski robota kuchennego. Proces, aż miąższ będzie gładki, 3 do 4 minut. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia lub zamrażać do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn