Dulce De Leche Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 821 kalorii, 11g białka, oraz 47 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bananów, ciężka śmietana, okruchy krakersów graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Dulce de Leche, oraz Dulce de Leche Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na skorupę: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.In średnia miska, wymieszać okruchy krakersy graham i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Ramię
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Skropić masłem i wymieszać widelcem, aż okruchy będą równomiernie nawilżone.Naciśnij mieszaninę równomiernie na dnie i mniej więcej w połowie boków 9-calowego naczynia ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
Piec przez 6 do 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed napełnieniem.
5
Do napełniania: Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Do płytkiego naczynia do pieczenia wlać słodzone mleko skondensowane. Przykryj patelnię szczelnie folią aluminiową. Ustaw płytkie naczynie w większej patelni do pieczenia i dodaj gorącą wodę, aż osiągnie połowę strony naczynia do pieczenia.
Piec do ciemnego karmelowego koloru, 1 do 1 1/2 godziny. Sprawdź od czasu do czasu, aby dodać więcej wody do patelni w razie potrzeby.Skondensowane mleko zmieni ładny brązowy karmelowy kolor. Ostrożnie wyjmij z piekarnika i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Ubić grudki, aż będą gładkie i wypełnić przygotowaną skórkę ciasta. Pokrój banany i ułóż je na Karmelu dulce de leche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De Leche
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
(pudełko Kartonowe)
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Za pomocą miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki (lub w dużej misce mieszającej za pomocą ręcznego miksera) ubij śmietanę na średniej prędkości, aż zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
Duża Szczypta Drobnej Soli
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Dodajemy cukier cukierniczy i ubijamy, aż krem utrzyma przyjemne, miękkie szczyty. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
11
Czekoladę zetrzeć na wierzchu bitej śmietany tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)