Ciasto Dulce de Leche
Ten przepis służy 12. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, serek, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Ciasto warstwowe Dulce De Leche, oraz Ciasto waflowe Dulce de Leche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar lub spray dno tylko 13x9-calowy patelni.
W rondlu 1-quart, rozgrzać masło na średnim ogniu 4 do 6 minut, często mieszając, tylko do złotego koloru.
Zdjąć z ognia. Chłodne 15 minut.
W dużej misce, ubić ciasto mix, rumiane masło, woda, wanilia i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut (brązowe drobinki z masła pojawi się w cieście).
Piec zgodnie z zaleceniami na pudełku na patelnię 13x9 cali. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Tymczasem, w dużej misce, ubić dulce de leche i twarogu z mikserem elektrycznym na dużej prędkości około 2 minut lub aż mieszane i gładkie. Ubij w śmietanie do uzyskania sztywnych szczytów.
Rozłóż lukier na ostudzonym cieście.
Podawać natychmiast, lub przechowywać w lodówce aż do podania. Przechowywać luźno w lodówce.