Ciasto Drozd Funt

Ciasto Drozd Funt
Drozd Funt ciasto wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Na 60 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. Jedna porcja zawiera 595 kalorii, 7G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, skrócenie, jajka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Tequila Mockingbird, Noworoczne Ciasto Migdałowe (Good Luck Cake), oraz Super Moist Cake Mix Lemon Pound Cake.

Instrukcje

1
Ubij masło i skracaj na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać 3 szklanki granulowanego cukru, ubijając ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodaj jajka, po 1 na raz, ubijając po każdym dodaniu, aż żółty zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Połączyć mąkę, sól i proszek do pieczenia; dodać do mieszaniny masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością tylko do mieszania po każdym dodatku, skrobanie DNA i boków miski w razie potrzeby. Beat in extracts.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać ciasto do natłuszczonej i mąki 12-cup Bundt patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
5
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 5 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Ciasto równomiernie polać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn