Ciasto Do Zbioru Dyni
Ciasto do zbioru dyni to bezmleczne deser. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz spice cake mix, food colors, betty fruit roll-ups® Chewy Fruit snack rolls i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zbierz Ciasto Czekoladowe Z Dyni, Dip Z Dyni Harvest, oraz Zbierz Ciasto Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 163°. Spray 2 1/2-quart żaroodporne miski z pieczenia sprayu z mąką. W dużej misce, zrobić 1 pudełko ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu.
Wlać ciasto do miski żaroodpornej.
Piec 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Chłodne 15 minut. Uruchom nóż tuż przy górnej krawędzi ciasta.
Wyjmij ciasto z miski; umieść zaokrągloną stronę do góry na stojaku chłodzącym. Powtórz z pozostałym pudełkiem ciasta wymieszać, aby drugie ciasto. Schłodzić ciasto całkowicie, około 1 godziny.
W średniej misce, odcień lukier z 9 kropli żółty i 6 kropli czerwony kolor żywności, aby pomarańczowy lukier. Wykończenia DNA obu ciast w celu utworzenia płaskich powierzchni.
Umieść 1 ciasto, okrągłą stroną w dół, na talerzu.
Rozłóż 2/3 szklanki pomarańczowego lukru na płaskiej stronie ciasta prawie do krawędzi.
Umieść drugi tort, okrągły bok do góry, na matowym cieście, aby uzyskać okrągły kształt. Całe ciasto zamrozić z pozostałym lukrem pomarańczowym.
Aby zrobić łodygę, pokrój skręt lukrecji w poprzek na trzecie. Zebrać kawałki razem i skręcić. Użyj wykałaczki, aby zrobić otwór w górnej części ciasta; włóż łodygi lukrecji. Rozłóż lukrecję, aby zrobić winorośl.
Pokrój liście z owocowych bułek przekąskowych.
Udekoruj ciasto winoroślami i liśćmi.
Posypać brokatem. Przechowywać luźno przykryte.