Ciasto Do Góry Nogami Piña Colada
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta Pina Coladan do góry nogami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 640 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kokos, ananas w soku, mleko kokosowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto Do Góry Nogami Piña Coladan, Pina Coladan Upside Down Cake, oraz Pina Colada Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść masło w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9 cali( 3-quart); umieść w piekarniku, aż masło się rozpuści.
Wyjąć naczynie do pieczenia z piekarnika.
Roztopione masło posypać równomiernie brązowym cukrem.
Posypać kokosem brązowym cukrem. Ułóż plastry ananasa na kokosie, lekko naciskając, aby ustawić każdy na swoim miejscu.
W dużej misce, miejsce mix ciasto, zastrzeżone 2 łyżki soku ananasowego, mleko kokosowe, olej i jajka. Energicznie mieszać około 2 minut lub aż dobrze połączone i ciasto jest gładkie.
Odstawić 2 minuty; ponownie wymieszać.
Wlać ciasto na patelnię, rozprowadzając równomiernie.
Piec 40 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Natychmiast uruchom nóż po bokach naczynia do pieczenia, aby poluzować ciasto.
Umieść arkusz cookie do góry nogami nad naczyniem do pieczenia. Włącz blachy cookie i pieczenia naczynia nad; pozostawić pieczenia naczynia nad ciastem 5 minut, aby mieszanka cukru brązowego mżawka w dół na ciasto.
Wyjąć naczynie do pieczenia; ostudzić 30 minut przed podaniem. Przechowywać w lodówce.