Ciasteczka Bezglutenowe

Ciasteczka Bezglutenowe
Przepis bezglutenowe Brownies jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten deser ma 211 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka brązowego cukru, ekstraktu waniliowego, brązowej mąki ryżowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), Czekoladowe Brownies i prezent na lunch (bez ziarna, bezglutenowe, Paleo), oraz Molten Lava Brownies (Paleo, bezglutenowe, bezmleczne) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. mgiełka 12-cup muffin cyny i 4 filiżanki 6-cup cyny z bezglutenowym sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
2
W misce ubić mąkę ryżową, mączkę migdałową, sodę oczyszczoną, sól i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka MigdałowaMąka Migdałowa
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
CynamonCynamon
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść czekoladę i masło w żaroodpornej misce; Ustaw na patelni gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
4
Odstawić, aż czekolada i masło stopią się, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
5
Zdjąć z ognia; ubić w kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić jajka i cukier na średniej prędkości, aż będzie gładka. Beat in vanilla. Powoli dodawać mieszaninę czekoladową; ubić na niskim poziomie przez 1 minutę. Ubić w mieszance mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Napełnij każdy kubek muffin 2/3 pełny.
8
Piec, aż wykałaczka przyklejona do środka brownie wyjdzie czysty, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
9
Pozostawić do ostygnięcia w patelniach na stojaku z drutu na 5 minut, a następnie wyjąć do stojaka, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn