Ciasto Deserowe Bez Topienia
Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 52 centów za porcję. Mieszanka chłodnej bitej polewy, budyń instant o smaku waniliowym galaretki, ciasteczka oreo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Stopić Serce Stopić Tuńczyk, Nasze Ciasto Gal Sundae, oraz Pb I J Sundae.
Instrukcje
Połączyć okruchy cookie i masło; naciśnij na dole iw górę strony 9-calowy talerz pie. Reserve 1/2 cup Cool WHIP; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Ubić pudding mix i 2% mleka w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać w pozostałym chłodnym batem; łyżka do skorupy.
Wymieszać roztopioną czekoladę i skondensowane mleko; łyżkę na cieście. Delikatnie obracać nożem.
Zamrozić 6 godzin lub do twardości.
Ciasto pozostawić w temperaturze pokojowej 15 min. przed podaniem lekko zmiękczyć. Top z reserved Cool WHIP.