Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe Do Góry Nogami
Ciasto czekoladowo-wiśniowe do góry nogami to bezmleczne przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi ten deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody, nadzienie cherry pie, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowo-wiśniowe do góry nogami, Ciasto Wiśniowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Wiśniowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Równomiernie rozprowadzić ciasto na dnie nasmarowanej patelni o wymiarach 9x13 cali.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, kakao, sodę oczyszczoną i sól.
W innej misce połączyć wodę, olej, ocet i wanilię.
Dodaj te płynne składniki do mieszanki mąki na raz. Mieszaj, aż się zwilży.
Ciasto wylać równomiernie na nadzienie z ciasta wiśniowego.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F ( 175 stopni C) przez 30 do 35 minut.
Niech ciasto ostygnie przez 10 minut na patelni, a następnie odwrócić ciasto na danie i nadal ostygnie.