Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe Budyniowe
Ciasto czekoladowo-wiśniowe Pudding może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 44 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 253 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soli, nadzienie cherry pie, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe Budyniowe, Ciasto Budyniowo-Czekoladowe Wiśniowe, oraz Ciasto Budyniowe Wiśniowe W Czekoladzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz brązowy cukier, 1/3 szklanki kakao i 2 szklanki gorącej wody w szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zważyć lub lekko łyżką do pieczenia wymieszać w suchych miarkach; wyrównać nożem.
Wymieszać masę do pieczenia i 3 kolejne składniki w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać olej i kolejne 4 składniki, mieszając aż do połączenia.
Łyżka ciasto na brązowej mieszaniny cukru w naczyniu. Ustawić naczynie na patelni z galaretką.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po dotknięciu lekko w środku. Fajne 30 minut. Łyżka ciasta i sos do serwowania potraw.