Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać nadzienie cherry pie, gotowy do użycia graham cracker crumb crust, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 8 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Ciasto Z Budyniem Czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozłóż 1 szklankę nadzienia z ciasta wiśniowego na dno Skórki. Ubij mieszanki budyniowe i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać W 1-1 / 2 szklanki ostudzić ubijać; rozprowadzić na warstwie wiśni w skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta Wiśniowego
Czereśnie
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Łyżka pozostała chłodna ubić wokół krawędzi ciasta, tworząc 1-calową granicę. Wypełnij środek pozostałym nadzieniem z ciasta wiśniowego.