Ciasto Czekoladowo-Pralinowe Pecan
Ciasto czekoladowo-Pralinowe Pecan może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 37 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 144. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, masło, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasto bezglutenowe Pecan Pie z kruszonką Pecan i lukrem Pralinowym, Pecan Praline Cake, oraz Ciasto Pralinowe Z Orzechów Południowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łyżka ciasto równomiernie na 2 smarowane i mąki folii aluminiowej pokryte 9 - x 9-x 2-calowe patelnie kwadratowe.
Piec w 350 przez 40 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu.
Przynieś brązowy cukier, śmietanę i masło do wrzenia w rondlu 3-quart na średnim ogniu, często mieszając; gotować 1 minutę.
Zdjąć z ognia; ubić w cukrze pudrze i wanilii, aż będzie gładka.
Dodaj pekan, mieszając delikatnie 3 do 5 minut lub aż mieszanina zacznie ostygać i lekko zagęścić.
Natychmiast wlać do ciast na patelniach.
Niech ostygnie całkowicie.
Ciasta pokroić w kwadraty.