Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta czekoladowo-pomarańczowego. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 288 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, mąkę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Pomarańczowe, Ciasto czekoladowo-pomarańczowe, oraz Ciasto czekoladowo-pomarańczowe.
Dodaj 2 uncje słodko-gorzkiej czekolady; wymieszać, aż będzie gładka. Schłodzić do temperatury pokojowej. Płaszcz 2 (8-calowe) okrągłe metalowe patelnie do ciast z natryskiem do gotowania; dno linii patelni z papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania; każdą patelnię odkurzyć 1 łyżeczką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Dodać mieszankę mąki i kakao na przemian do mieszanki cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki i ubijając aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
9
Równomiernie podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami.
10
Piec w 350 przez 30 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojakach z drutu. Odwróć warstwy ciasta na stojaki; całkowicie ostudź. Wyrzucić papier woskowy.
Aby przygotować nadzienie, połącz sok i następne 6 składników (przez 1/4 uncji słodko-gorzkiej czekolady) w małym rondlu na małym ogniu; doprowadzić mieszaninę do wrzenia, często mieszając. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
12
Wlać do miski. Kryj się i wyluzuj. Odkryć; złożyć ubitą polewą.
Aby przygotować glazurę, połączyć mleko, 1 łyżka masła i 4 uncje słodko-gorzkiej czekolady w średniej misce mikrofalowej bezpieczne; kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 1 minutę, mieszając co 15 sekund, aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Rozłóż wypełnienie na górze, pozostawiając granicę 1/4 cala. Wierzch pozostałą warstwą ciasta. Łyżka ciepłej glazury na wierzchu ciasta, pozwalając mu kapać na krawędziach ciasta.