Ciasto czekoladowo-orzechowe z serkiem śmietankowym i polewą maślaną
Jedna porcja zawiera 887 kalorii, 13g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mąkę uniwersalną, glazurowane orzeszki ziemne, batoniki butterfinger i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Ciasteczka czekoladowe z lukrem z masłem orzechowym, Ciasto czekoladowo-ciasteczkowe Crunch z brązowym masłem śmietankowo-serowym lukrem, oraz Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe.
Instrukcje
1
Śmietanę i cukier zagotować na wolnym ogniu w rondlu, ubijając do rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodać czekoladę; odstawić na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
4
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Ubij masło orzechowe. Chill uncovered overnight.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło trzy patelnie o średnicy 9 cali z wysokimi bokami 1 1/2 cala. Spody linii papierem pergaminowym. Pierwsze 4 składniki przesiać do średniej miski. Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło i masło orzechowe w dużej misce, aż mieszane. Ubić w cukrze. Ubić w jajkach, 1 na raz, następnie wanilii. Z małą prędkością ubić mieszankę mąki w 4 dodatkach na przemian z maślanką w 3 dodatkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Orzechowe
Maślanka
Wanilia
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Mikser Ręczny
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
Piekarnik
2
Podzielić ciasto między Patelnie i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
3
Piec ciasta, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 25 minut. Fajne ciasta 5 minut. Obróć się na stojaki; odklej pergamin. Fajne ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Za pomocą miksera elektrycznego, beat twarogu, 1 1/4 szklanki cukru pudru, masło, i wanilia w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Serek śmietankowy
Wanilia
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
W misce ubijamy śmietanę do ubijania i 3/4 szklanki cukru pudru, aż mieszanina osiągnie średnio jędrne szczyty. Złożyć do mieszanki ser śmietankowy w 3 Dodatki; schłodzić do firmy, ale do smarowania, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Krem Do Bicia
Serek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
Umieść 1 warstwę ciasta, od dołu do góry,na 9-calowym dnie patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
4
Rozprowadzić połową nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
5
Umieść kolejną warstwę, od dołu do góry, na powierzchni roboczej.
6
Rozprowadzić z pozostałym wypełnieniem; umieścić na pierwszej warstwie. Wierzch z pozostałą warstwą ciasta, dół do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
7
Rozłóż lukier na wierzchu i bokach ciasta. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć kopułą tortową; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
8
Odstawić w temperaturze pokojowej na 2 godziny przed kontynuowaniem.) Naciśnij cukierki i orzeszki ziemne na wierzchu ciasta.