Ciasto Czekoladowo-Orzechowe
Ciasto czekoladowo-orzechowe wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, lody czekoladowe, pudding czekoladowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, oraz Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać 1/2 Puchar bryłek zbóż równomiernie w 8-calowy Okrągły patelni ciasto.
Połączyć pozostałe 1/4 Puchar bryłek zbóż, lody czekoladowe, pudding mix, i masło orzechowe w dużej misce; mieszać, aż mieszanina jest dobrze wymieszane. Złożyć ubitą polewą. Łyżka mieszanki lodów do przygotowanej patelni, rozprowadzając delikatnie szpatułką. Przykryć i zamrozić 2 godziny lub do twardości.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut przed podaniem.