Ciasto czekoladowo-miętowe

Ciasto czekoladowo-miętowe
Ciasto Czekoladowo-Miętowe może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 porcji. Jedna porcja zawiera 648 kalorii , 4 g białka i 36 g tłuszczu . Za 1,02 dolara za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup diabelską mieszankę na ciasto, ekstrakt waniliowy, aromat maślany i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut . Z wynikiem łyżeczkowym wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale wciąż da się je naprawić). Podobne przepisy to Andes Double Mint Chocolate Cookies , Chocolate Pecan Mint Roll i Double Chocolate Mint Cookies .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj masę ciasta, wodę, jajka, olej i ekstrakt; ubijaj na niskiej prędkości przez 30 sekund. Ubijaj na średnim poziomie przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać do trzech wysmarowanych tłuszczem i posypanych mąką 9-calowych. okrągłe formy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec w temperaturze 350° przez 18-22 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka będzie czysta. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z foremek na drucianą kratkę, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Do nadzienia połączyć tłuszcz piekarski, wodę, wanilię i aromat; stopniowo dodawać cukier cukierniczy i dobrze wymieszać. Zmiażdż paszteciki; wmieszać do nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Aby przygotować lukier, w dużej misce wymieszaj tłuszcz piekarski, kakao, wodę, ekstrakty i aromat, aż uzyskasz gładką masę; stopniowo dodawać cukier cukierniczy i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Połóż jedną warstwę ciasta na talerzu do serwowania; posmarować połową nadzienia. Powtórz warstwy. Przykryj pozostałą warstwą ciasta. Posmaruj wierzch i boki ciasta. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn