Ciasto czekoladowo-miętowe
Ciasto Czekoladowo-Miętowe może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 porcji. Jedna porcja zawiera 648 kalorii , 4 g białka i 36 g tłuszczu . Za 1,02 dolara za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup diabelską mieszankę na ciasto, ekstrakt waniliowy, aromat maślany i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut . Z wynikiem łyżeczkowym wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale wciąż da się je naprawić). Podobne przepisy to Andes Double Mint Chocolate Cookies , Chocolate Pecan Mint Roll i Double Chocolate Mint Cookies .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj masę ciasta, wodę, jajka, olej i ekstrakt; ubijaj na niskiej prędkości przez 30 sekund. Ubijaj na średnim poziomie przez 2 minuty.
Wlać do trzech wysmarowanych tłuszczem i posypanych mąką 9-calowych. okrągłe formy do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 18-22 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka będzie czysta. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z foremek na drucianą kratkę, aby całkowicie ostygły.
Do nadzienia połączyć tłuszcz piekarski, wodę, wanilię i aromat; stopniowo dodawać cukier cukierniczy i dobrze wymieszać. Zmiażdż paszteciki; wmieszać do nadzienia.
Aby przygotować lukier, w dużej misce wymieszaj tłuszcz piekarski, kakao, wodę, ekstrakty i aromat, aż uzyskasz gładką masę; stopniowo dodawać cukier cukierniczy i dobrze wymieszać.
Połóż jedną warstwę ciasta na talerzu do serwowania; posmarować połową nadzienia. Powtórz warstwy. Przykryj pozostałą warstwą ciasta. Posmaruj wierzch i boki ciasta. Przechowywać w lodówce.