Ciasto Czekoladowo-Malinowe
Ciasto czekoladowo-malinowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju roślinnego, mleka, białka jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Malinowe, Ciasto Czekoladowo-Malinowe, oraz Ciasto warstwowe z gorzkiej czekolady i malin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce; ubić mikserem z niską prędkością 30 sekund lub do zwilżenia. Zeskrobać boki miski za pomocą gumowej szpatułki; zwiększyć do średniej prędkości i pokonać 1 minutę lub do dobrze wymieszanego.
Wlać ciasto równomiernie do 2 (8-calowych) kwadratowych patelni do ciast pokrytych sprayem do gotowania. (
Piec w 350 przez 15 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 5 minut.
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Umieść jedną warstwę na talerzu; wierzch z 1/2 szklanki maliny spread. Wierzch drugą warstwą ciasta.
Pokrój ciasto na pół, tworząc dwa prostokąty.
Rozłóż pozostałą 1/4 szklanki maliny rozłóż na górze jednego prostokąta.
Drugi prostokąt umieścić na wierzchu rozłożonego, aby uformować 4 warstwy ciasta z malinami rozłożonymi między warstwami.
Rozłóż ubitą polewę na wierzchu i bokach ciasta, a kakao przesiać lekko na torcie. Ciasto pokroić w poprzek na 8 plastrów.