Ciasto Czekoladowo-Kremowe

Ciasto Czekoladowo-Kremowe
Czekoladowy krem pie rozdzielczości może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 712 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 30 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2240 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka mlecznej czekolady, masła, białek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez SippitySup. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Wyznanie # 100: nie jestem dobry w rozwiązaniach ... czekoladowe batoniki żurawinowe i pistacjowe, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wafle w misce robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza; pulsuj do drobnego zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka WafloweCiasteczka Waflowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Przenieść do średniej miski do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodaj roztopione masło i mieszaj, aż dobrze się połączą. Naciśnij okruchy na dole i około 2 cali po bokach 8-calowej patelni sprężynowej. Przykryć folią i schłodzić co najmniej 30 minut i do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Wlać mleko do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodaj żelatynę, wirując, aby połączyć i pozostaw do zmiękczenia w mleku przez 5 minut.W międzyczasie do małego rondla ustawionego na średnim ogniu wlać śmietanę i 2 łyżki cukru granulowanego. Doprowadzić do wrzenia mieszając od czasu do czasu, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
żelatynażelatyna
KremKrem
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodaj żelatynę i mieszaninę mleka, mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
MlekoMleko
7
Zdjąć z ognia i dodać posiekaną czekoladę i 1 łyżeczkę wanilii; przykryć i odstawić około 5 minut do stopienia. Wymieszać mieszaninę, aby upewnić się, że czekolada stopiła się prawidłowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
8
Wlać mieszaninę przez sito o drobnych oczkach bezpośrednio do schłodzonej skorupy; pozostawić wszelkie grudki czekolady lub żelatyny na sicie, aby wyrzucić. Ostrożnie przenieś wypełnioną skórkę do lodówki, aby schłodzić odkrytą przez sześć godzin lub do nocy. Możesz zdecydować się na pokrycie wypełnionej skorupy folią dopiero po całkowitym ostygnięciu nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
żelatynażelatyna
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
SitoSito
9
Umieścić białka i 1 ½ szklanki cukru piekarzy do żaroodpornej misce. Ustaw miskę na ledwo gotującej się patelni z wodą. Mieszaj mieszaninę stale, aż białka będą nieco cieplejsze niż temperatura ciała i cały cukier się rozpuści, około 3 minut. Nie powinieneś być w stanie wykryć żadnego ziarna, gdy mieszanka jest wcierana między palce. Użyj mocowania trzepaczki miksera elektrycznego, aby ubić białka, na średniej prędkości, aż do uzyskania miękkich szczytów, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
10
Dodać pozostałe ½ łyżeczki wanilii następnie podnieść prędkość do wysokiej i nadal bicie aż sztywne i błyszczące, ale jeszcze nie suche, o 5 do 10 minut więcej (w zależności od narzędzi i metody).
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
11
Wyjmij wypełnioną skórkę z lodówki. Używając gumowej szpatułki, upuść duże stosy bezy na górę, podnosząc szpatułkę, aby uzyskać szczyty. Użyj kuchennej latarki, aby brązować wierzch bezy. Można alternatywnie brązową górę w nagrzanym piekarniku 500 stopni. Obserwuj go uważnie, ponieważ szybko zbrązowieje.Dobrze schłodzić ciasto przed podaniem. Ostrożnie wyjmij pierścień z patelni formy sprężynowej i pokrój na 8 plastrów, wytrzyj nóż do czysta ciepłą wodą po każdym kawałku noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
12
Podawać natychmiast.Jak to: jak Ładowanie...
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn