Burgundzka Wołowina
Burgundzka wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka cebuli perłowej, pre grzyby, pieczeń wołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wołowina Burgund, Burgundzka Wołowina, oraz Wołowina Burgund.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Dobrze spuścić; utrzymywać ciepło.
Podczas gdy makaron gotować, usunąć wołowinę z opakowania, zastrzegając SOS.
Wołowinę pokroić w cienkie plasterki.
Połącz zarezerwowany SOS, Wino i następne 4 składniki (wino przez grzyby) w dużej patelni nonstick; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego; gotować 5 minut. Wymieszać z wołowiną i gotować 2 minuty.
Połączyć wodę i skrobię kukurydzianą w małej misce.
Dodać mieszankę skrobi kukurydzianej; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, stale mieszając.