Ciasto Czekoladowo-Kokosowe Candy Bar

Ciasto Czekoladowo-Kokosowe Candy Bar
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta czekoladowo-kokosowego. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ekstrakt z kokosa, kakao do pieczenia, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 101 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Kokosowe Candy Bar, Cukierki Czekoladowe Kokosowo-Migdałowe, oraz Czekoladowe cukierki Kokosowe ciasteczka dla # CreativeCookieExchange dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno smaru i boki trzech 9-calowych okrągłych patelni do ciast ze skracaniem; lekko mąka. W średniej misce wymieszaj 2 2/3 szklanki kokosu, 1 2/3 szklanki cukru pudru, 1/4 szklanki masła, 2 łyżki gorącej wody i 1 łyżeczkę wanilii z łyżką; podziel równomiernie na 16 sztuk. Uformuj każdy kawałek w pasek, o długości około 1 1/2 cala. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
SkracanieSkracanie
KokosKokos
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Mieszanina będzie lepki; ręce masło w razie potrzeby.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Umieść pręty na woskowanym papierze.
4
W średniej misce ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W innej średniej misce, beat 2 szklanki cukru granulowanego, 1/2 szklanki masła i skrócenie z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż puszyste. Ubić w żółtkach, po jednym na raz, ubijając po każdym dodaniu, aż do wymieszania. Ubić w 1 łyżeczce wanilii i ekstraktu kokosowego. W małej misce wymieszaj maślankę i sodę oczyszczoną, aż soda oczyszczona się rozpuści. Na przemian dodać mieszaninę mąki i maślanki do mieszaniny cukru, ubijając po każdym dodaniu, aż będzie gładka. Wymieszaj migdały i 1 szklankę kokosa. Złożyć na białkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Ekstrakt KokosowyEkstrakt Kokosowy
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
Białka JajBiałka Jaj
SkracanieSkracanie
żółtko Jajażółtko Jaja
MigdałyMigdały
KokosKokos
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać do patelni.
7
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
8
W średniej misce, pokonać wszystkie składniki napełniania z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Wypełnij warstwy nadzieniem. Ułóż batoniki równomiernie wokół krawędzi ciasta; przykryć i zamrozić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BatonikBatonik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki lukier z wyjątkiem 1/3 szklanki gorącej wody z łyżką. Mieszać w gorącej wodzie do wymieszania; dodać dodatkową wodę 1 łyżkę na raz, aż do smarowania. Łyżka lukier przez łyżki stołowepełnia nad batonikami tylko do barów są pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
BatonikBatonik
LukierLukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Rozłóż pozostały lukier z boku i na wierzchu ciasta (cienki lukier z dodatkową wodą, jeśli jest to konieczne, aby łatwo się rozprowadzał).
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
WodaWoda

Składniki

2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane migdałyposiekane migdały1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipieczenie kakaopieczenie kakao11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło lub margaryna, zmiękczonemasło lub margaryna, zmiękczone2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikokosowy płatkowanykokosowy płatkowany11 funt cukinii,ekstrakt kokosowyekstrakt kokosowy1(może być lub przeglądać)krem tatarskikrem tatarski3Opcjonalnie bita polewa i pokrojone w plasterki świeże truskawkiOpcjonalnie bita polewa i pokrojone w plasterki świeże truskawki3żółtka jajżółtka jaj1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki6 uncji wiórków kokosowych6 uncji wiórków kokosowych4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiGold Medal® mąka uniwersalnaGold Medal® mąka uniwersalna2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterki1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane, obrane kwaśne jabłka (około 5 średnich)posiekane, obrane kwaśne jabłka (około 5 średnich)11 funt cukinii,Powłoka z białego cukierka, opcjonalnaPowłoka z białego cukierka, opcjonalna796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigorąca wodagorąca woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn