Ciasto czekoladowo-kawowe bez mleka mamy
Bezmleczne ciasto czekoladowo-kawowe mamy jest bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 10 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz vanillan ekstrakt, soda oczyszczona, pieczenia kakao w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 51 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezmleczne, bez jajek, bezglutenowe ciasto kawowe z polewą Streusel, Ciasto bananowe czekoladowe z lukrem z masłem orzechowym-bezglutenowe, bezmleczne, bez soi, oraz Bezglutenowe i mleczne ciasto kawowe z jagodami i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF i posmaruj i mąkę 10-calową patelnią bundt.
Suche składniki ubić w misce do miksowania.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki i ubić na średniej prędkości przez 2 minuty.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni bundt.
Piec ciasto przez 45-50 minut lub aż wykałaczka włożona wyjdzie czysta.Pozostawić ciasto do ostygnięcia na około 40 minut przed porcjami.Top z bezmlecznym bitą polewą, lodami z mleka kokosowego lub odrobiną cukru pudru do podania. Smacznego!!