Ciasto Czekoladowe Z Cukinią
Ciasto czekoladowe z cukinią wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 15. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mleko, olej roślinny, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 15%. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Z Cukinią, Ciasto Z Cukinią Czekoladową Przekąską, oraz Ciasto czekoladowe z polewą czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
Mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia wymieszać w misce.
Wymieszać mleko i ocet w dużej misce.
Odstawić na 5 minut, aby kwaśne mleko. Ubij masło, cukier, olej roślinny, jajka i ekstrakt waniliowy. Wymieszać płynne składniki do mieszaniny mąki, aż po prostu połączone. Złóż cukinię.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i posypać kawałkami czekolady.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 45 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.