Ciasto Czekoladowe Z Cukinią

Ciasto Czekoladowe Z Cukinią
Ciasto czekoladowe z cukinią wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 15. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mleko, olej roślinny, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 15%. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Z Cukinią, Ciasto Z Cukinią Czekoladową Przekąską, oraz Ciasto czekoladowe z polewą czekoladową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia wymieszać w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wymieszać mleko i ocet w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Odstawić na 5 minut, aby kwaśne mleko. Ubij masło, cukier, olej roślinny, jajka i ekstrakt waniliowy. Wymieszać płynne składniki do mieszaniny mąki, aż po prostu połączone. Złóż cukinię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Olej RoślinnyOlej Roślinny
CukiniaCukinia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i posypać kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 45 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn