Ciasto Czekoladowe Wellesley

Ciasto Czekoladowe Wellesley
Wellesley ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 593 kalorie. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz czekoladę Piekarską, wodę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Wellesley Fudge Cake, Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, oraz Czekoladowy tort urodzinowy: Diabelski tort z bogatym lukrem czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Mikrofalówka czekolada, 1/2 szklanki cukru i wody w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 2 min. lub aż czekolada prawie się rozpuści, mieszając po 1 min. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Ubij masło i pozostały cukier w dużej misce z mikserem, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając po każdym, aż do dobrze wymieszanego. Ubić mieszankę mąki na przemian z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5
Dodać mieszaninę czekolady i wanilii; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
6
Wlać do 2 natłuszczonych i posypanych mąką okrągłych 9-calowych patelni.
7
Piec 30 do 35 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 10 min.; usuń z patelni do stojaków Z Drutu. Całkowicie fajne. Wypełnić i zamrozić łatwym polewą czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta1 Czerwona Cukierkowa Moneta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn