Ciasto Czekoladowe Sweetheart
Ciasto czekoladowe Sweetheart wymaga ok. 2 godziny od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 345 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 30 smakoszy i kucharzy. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, olej roślinny, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Sweetheart, Tort Z Serduszkiem, oraz Tort Sweetheart dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350°. Nasmaruj dno tylko 1 okrągłej patelni, 8x1 1/2 cala i 1 kwadratowej patelni, 8x8x2 cale, ze skróceniem. Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, używając wody, oleju i jaj.
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasta; usuń z patelni do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Przetnij okrągłą warstwę na pół, jak pokazano na schemacie. Zamrozić odkryte około 1 godziny dla łatwiejszego lukier w razie potrzeby. Ułóż kawałki na półmisku, aby utworzyć serce, jak pokazano na schemacie. Mróz ciasto z lukrem, dołączając kawałki z niewielką ilością lukru. Przechowywać luźno przykryte w temperaturze pokojowej.