Ciasto czekoladowe pudding IV
Ciasto czekoladowo-Budyniowe IV wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Na $1.4 za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 588 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, śmietana, instant budyń czekoladowy mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 28%. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowe Budyniowe dla 2, Ciasto Czekoladowo-Budyniowe, oraz Ciasto Czekoladowo-Budyniowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
W dużej misce, wymieszać razem ciasto mix i pudding mix. Zrób studnię w środku i wlej kwaśną śmietanę, jajka, wodę i olej. Beat na niskiej prędkości aż do mieszania. Zeskrobać miskę i pokonać 4 minuty na średniej prędkości. Wymieszać z czekoladą.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 do 50 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Ostudzić na patelni przez 10 minut, a następnie włączyć na talerzu.
Wlać ciasto do 5 quart powolnej kuchenki, który został pokryty nieprzywierającym sprayem do gotowania. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 godzin. Łyżka do poszczególnych potraw.