Golonki Wieprzowe Duszone W Piwie

Golonki Wieprzowe Duszone W Piwie
Golonki wieprzowe duszone w piwie to bezglutenowe napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.09 za porcję. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś golonki wieprzowe, koszerną sól i popękany pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 43 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Golonki Wieprzowe Duszone, Golonki Wieprzowe Duszone, oraz Chrupiące Duszone Golonki Wieprzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°. doprawić golonki wieprzowe solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Golonka WieprzowaGolonka Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść duszone danie na średnim ogniu i dodaj olej roślinny. Gdy olej jest połyskujący, brązowe chwyty ze wszystkich stron, a następnie usunąć z patelni i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać masło do patelni; po stopieniu, dodać cebulę i seler i gotować, aż miękki i zaczyna brązowieć, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj tymianek do warzyw i umieść na wierzchu trzonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Zalać piwem, następnie dodać bulion z kurczaka, aż trzonki będą prawie przykryte. Doprowadzić do duszenia na wolnym ogniu, następnie umieścić pokrywkę na naczyniu Duszenia i umieścić w piekarniku; gotować, aż trzonki będą miękkie, około 2 godzin w zależności od wielkości trzonków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Gdy trzonki będą miękkie, zdejmij z duszenia płyn i przykryj folią. Odcedzić duszony płyn przez sitko o drobnej siatce, naciskając warzywa, aby wycisnąć cały płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
W czystym rondlu umieść duszony płyn i gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o około jedną trzecią, a następnie doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Przed podaniem polać sosem i przełożyć obok; udekorować podsmażonymi porami i pasternakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn