Golonki Wieprzowe Duszone W Piwie
Golonki wieprzowe duszone w piwie to bezglutenowe napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.09 za porcję. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś golonki wieprzowe, koszerną sól i popękany pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 43 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Golonki Wieprzowe Duszone, Golonki Wieprzowe Duszone, oraz Chrupiące Duszone Golonki Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°. doprawić golonki wieprzowe solą i pieprzem.
Umieść duszone danie na średnim ogniu i dodaj olej roślinny. Gdy olej jest połyskujący, brązowe chwyty ze wszystkich stron, a następnie usunąć z patelni i rezerwy.
Dodać masło do patelni; po stopieniu, dodać cebulę i seler i gotować, aż miękki i zaczyna brązowieć, o 6 protokół.
Dodaj tymianek do warzyw i umieść na wierzchu trzonki.
Zalać piwem, następnie dodać bulion z kurczaka, aż trzonki będą prawie przykryte. Doprowadzić do duszenia na wolnym ogniu, następnie umieścić pokrywkę na naczyniu Duszenia i umieścić w piekarniku; gotować, aż trzonki będą miękkie, około 2 godzin w zależności od wielkości trzonków.
Gdy trzonki będą miękkie, zdejmij z duszenia płyn i przykryj folią. Odcedzić duszony płyn przez sitko o drobnej siatce, naciskając warzywa, aby wycisnąć cały płyn.
W czystym rondlu umieść duszony płyn i gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o około jedną trzecią, a następnie doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przed podaniem polać sosem i przełożyć obok; udekorować podsmażonymi porami i pasternakiem.