Ciasto Czekoladowe Pecan I
Przepis czekoladowy Pecan Pie mógłbym zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 662 kalorie, 7G białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako deser w przystępnej cenie dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz vanillan ekstrakt, pekan, półsłodkie czekoladowe chipsy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C.) w średnim rondlu, roztopić masło na małym ogniu. Wymieszać z cukrem i odstawić do ostygnięcia.
W misce do miksowania dobrze ubić jajka. Wymieszać z solą, syropem kukurydzianym i roztopionym masłem.
W razie potrzeby dodaj kawę w proszku wymieszaną z 1 łyżeczką wody. Wymieszać z posiekanymi orzechami pekan.
Rozprowadzić kawałki czekolady równomiernie na dnie skorupy ciasta.
Wlać mieszaninę orzechów pekan na skórce.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 45 do 50 minut, lub do zestawu. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej około 8 godzin przed podaniem. Ciasto będzie miękkie.
W małej misce wymieszać śmietanę, cukier cukierniczy i wanilię. Ubijaj do sztywności.