Ciasto czekoladowe lodówka może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.81 za porcję. Jedna porcja zawiera 1431 kalorii, 17g białka, oraz 103g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz orzechy pistacjowe, pekany, herbatniki trawienne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowe Na Lodówkę, Ciasto Czekoladowe Na Lodówkę, oraz Ciasto Czekoladowe Na Lodówkę.
Instrukcje
1
Biszkopty podzielić na małe kawałki bezpośrednio do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj pekany, orzechy pistacjowe, wiśnie i kawałki bezy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
3
Resztę składników, z wyjątkiem proszku kakaowego, włóż do miski i połóż na patelni gotującej się wody na małym ogniu, aby się stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
4
Wymieszaj składniki i umieść w pojemniku, który działa jak forma. Aby pomóc w rozkręceniu, Ustaw pojemnik o wymiarach 12 na 8 cali (30 na 20 centymetrów) z folią spożywczą, najpierw pozostawiając mnóstwo dodatkowej folii na krawędziach, aby złożyć na górze.
5
Pozostaw w lodówce, aby ujędrnić, a następnie obróć i pokrój w grube plastry. To ciasto można przechowywać w hermetycznym pojemniku i faktycznie poprawia się po kilku dniach.
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.