Ciasto Czekoladowe Krówki
Ciasto czekoladowe krówki wymaga około 4 godziny i 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 9g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko skondensowane, kawałki, udekoruj: maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami.
Instrukcje
Dopasuj piecrust do 9-calowej płytki ciasta zgodnie ze wskazówkami opakowania; złóż krawędzie pod i zaciśnij. Linia piecrust z folią aluminiową i wypełnić ciężarami ciasta lub suszonej fasoli.
Piec w temperaturze 425 przez 8 minut.
Usuń wagi i folii, i piec 5 do 7 Więcej minut lub aż złoty kolor. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 15 minut).
Tymczasem, kuchenka mikrofalowa czekolady w dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w wysokiej 1 do 1 1/2 minuty lub do stopienia i gładkie, mieszając w odstępach 30 sekund.
Ubij w mleku, aż będzie gładka; odstawić 2 minuty. Złóż połowę ubitej polewy do mieszaniny czekolady aż do połączenia; wlać mieszaninę do skorupy.
Przykryć i schłodzić od 4 do 8 godzin.
Pozostałą bitą polewę rozprowadzić na cieście; w razie potrzeby udekorować.