Szparagi Z Imbirem

Szparagi Z Imbirem
Szparagi z imbirem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 42 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier, olej roślinny, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi Imbirowe Miso, Szparagi Morelowo-Imbirowe, oraz Szparagi Imbirowe Miso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Smaż szparagi w 2 łyżeczki gorącego oleju na średnim ogniu w dużej patelni nonstick 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj imbir i smażyć 1 minutę. Wymieszać z cukrem i pozostałymi składnikami i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn