Ciasto Czekoladowe Krówki
Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 341 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pie crust, bitą polewą, pieczenia czekolady, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Umieścić pie crust w 9-calowy szklany talerz pie zgodnie z kierunkiem na polu dla jednego ciasto wypełnione skorupą. Ciasto wyłożyć folią; wypełnić masą ciasta lub suszoną fasolą.
Usuń ciężarki i folię; piec 5 do 7 minut dłużej lub do złotego koloru. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 15 minut.
Tymczasem, w dużej misce do mikrofali, kuchenka mikrofalowa czekolady odkryte na wysoki 1 minuta do 1 minuta 30 sekund, mieszając co 30 sekund, aż do stopienia i gładkie. Wymieszać skondensowane mleko z trzepaczką, aż będzie gładkie; odstawić 2 minuty. Złóż połowę ubitej polewy do mieszaniny czekolady, aż do wymieszania; wlać mieszaninę do skorupy.
Przykryć i przechowywać w lodówce 4 do 8 godzin.
Pozostałą bitą polewę rozprowadzić na cieście; udekorować malinami.