Ciasto czekoladowe Kate
Need a deser bezglutenowy? Ciasto czekoladowe Kate może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 495 kalorii, 7G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 14. Jeśli masz wyciąg z migdałów, krem, pasta Maślana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest solidne. Spróbuj Ciasto truskawkowe cioci Kate, Tort Kawowy Kate Smith, oraz Bez mąki masło migdałowe czekoladowe ciasteczka dla Kate dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 10-calową patelnię Bundt.
W dużej misce, wymieszać razem ciasto mix i pudding mix. Zrób studnię w środku i wlej kwaśną śmietanę, stopiony Melt®, jajka i ekstrakt migdałowy. Beat na niskiej prędkości aż do mieszania. Zeskrobać miskę i pokonać 4 minuty na średniej prędkości. Zmiksować w czekoladzie.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec przez 50 do 55 minut.
Ostudzić na patelni przez 10 minut, a następnie włączyć na stojaku z drutu i ostudzić do temperatury pokojowej.